Ştiri din Transilvania

Ucrainean de 36 de ani, găsit mort în apele râului Tisa. Bărbatul a fost prins între două plăci de beton

Cadavrul unui ucrainean de 36 de ani, a fost găsit, joi seară, de polițiștii de frontieră în albia râului Tisa.

Cadavrul unui ucrainean de 36 de ani, a fost găsit, joi seară, de polițiștii de frontieră în albia râului Tisa/ Foto: Poliția de Frontieră Română/Facebook Cadavrul unui ucrainean de 36 de ani, a fost găsit, joi seară, de polițiștii de frontieră în albia râului Tisa/ Foto: Poliția de Frontieră Română/Facebook

 

 


Bărbatul găsit fără viaţă de poliţiştii de frontieră în albia râului transfrontalier Tisa, aproape de municipiul Sighetu Marmaţiei, este cetăţean ucrainean, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

 


„Joi seara, poliţiştii au constatat faptul că în albia râului Tisa, la aproximativ 5 metri faţă de mal, se află un bărbat prins între două plăci de beton. Împreună cu un echipaj ISU, s-a procedat la scoaterea bărbatului din apă, constatându-se că este decedat. Totodată, din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că trupul neînsufleţit aparţine unui bărbat de 36 de ani de cetăţenie ucraineană”, a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, în urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă.


Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 400 de cadavre descoperite în apropiere de orașul ucrainean Izium. Zelenski: „Ucigaşi, torţionari” FOTO

Mai mulți bărbați ucraineni, depistați de polițiștii de frontieră după ce au trecut Tisa înot. Au cerut azil politic în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter