Ştiri din Transilvania

Accident între un autobuz și o mașină, în Alba. Două persoane au fost rănite. FOTO

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Șard din Alba. În urma accidentului două persoane au fost rănite.

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Șard din Alba. În urma accidentului două persoane au fost rănite/ Foto: ISU Alba Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Șard din Alba. În urma accidentului două persoane au fost rănite/ Foto: ISU Alba

 

 


Două persoane au fost rănite uşor într-un accident produs miercuri pe DN 74, pe raza localităţii Şard din judeţul Alba, între un autobuz, în care se aflau 16 persoane, şi un autoturism, după ce şoferul vehiculului din urmă nu ar fi păstrat distanţa în mers.

 


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe raza localităţii Şard, comuna Ighiu.

„Până la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, din autobuz s-au autoevacuat 15 pasageri. Din accident au rezultat două victime rănite uşor, una din autobuz şi una din autoturism”, au precizat reprezentanţii ISU Alba.


Conform Poliţiei, din primele cercetări a rezultat că şoferul autoturismului nu ar fi păstrat distanţa în mers şi ar fi intrat astfel în coliziune cu autobuzul. Din cauza accidentului, traficul rutier este îngreunat pe DN 74, pe raza localităţii Şard. 

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Piața Cipariu! Două femei și doi copii, de 3 și 7 ani, răniți în urma impactului. FOTO

Accident grav pe Calea Florești! Un bărbat care traversa strada, lovit de mașină. FOTO

Tânărul mort în accidentul de pe Moților era implicat în trafic cu etnobotanice. A fost arestat în dosarul Uioreanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter