Actualitate

Accident grav pe Calea Florești! Un bărbat care traversa strada, lovit de mașină. FOTO

Un accident rutier a avut loc la intrare în Cluj-Napoca, dinspre Florești. Un bărbat de 84 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijri medicale.

Accident grav pe Calea Florești! Un bărbat de 84 de ani a fost rănit / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Accident grav pe Calea Florești! Un bărbat de 84 de ani a fost rănit / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


În urma accidentului, care a avut loc în zona Arabesque, un bărbat a fost transportat la spital:


„În urma acelui eveniment rutier, un bărbat în vârstă de 84 de ani, conștient și cooperant, a fost transportat la spital de către echipajul SAJ. Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au asigurat zona accidentului”, a transmis ISU Cluj.


Șoferii care se află în zonă spun că traficul este îngreunat din cauza accidentului.

Circulația este dirijată de polițiști, spune un martor.


_____________________________________________

UPDATE: Bărbatul rănit traversa strada în momentul accidentului


„Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10.30, pe Calea Florești. Din primele cercetări rezultă că un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția localității Florești a suprins și accidentat un bărbat de 83 de ani,  care se afla în traversarea străzii.  

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

S-au întors studenții. Haos pe Observatorului! Bandă de circulație, blocată de zeci de mașini

Cerb, lovit MORTAL de mașină lângă Bonțida! Șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale

abonare newsletter