Ştiri din Transilvania

Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată, după ploile torențiale. VIDEO viral

Ploile torențiale au făcut ravagii în județul Sibiu. Străzile s-au inundat, iar un tânăr s-a aruncat în apă și a „înotat” pe lângă mașini.

Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată / Foto: captură ecran - Facebook Un tânăr din Sibiu a înotat pe lângă mașini pe şoseaua inundată / Foto: captură ecran - Facebook

 

 


Faptul că românul știe să facă întotdeauna haz de necaz nu mai este un secret pentru nimeni.

Un medieșean s-a filmat în timp ce plonja și înota pe o stradă inundată de ruperea de nori de ieri după-amiază, iar video-ul a devenit rapid viral pe internet, scrie mesageruldesibiu.ro.


A fost cod ROȘU de furtuni și ploi abundente care au lovit zona de nord a județlui. În multe localități, precum Mediaș sau Dumbrăveni, canalizarea nu a mai făcut față, iar străzile au devenit adevărate lacuri de acumulare.

Oamenii însă și-au păstrat optimismul și au făcut haz de necaz. Video-ul cu tânărul care a sărit în apă a devenit rapid viral. În numai 4 ore a străns peste 35.000 de vizualizări.


Sursa video: Facebook Florin Ionel

CITEȘTE ȘI:

O ploaie a făcut ravagii la un bloc din Florești: apa a intrat în scară și a făcut pâraie pe străzi. Primar: „Se fac verificări ca să remediem ce ține de noi”

COD GALBEN de inundații pe râuri din 33 de județe, inclusiv Cluj! Posibile depășiri ale cotelor de apărare

abonare newsletter