Ştiri din Transilvania

Șofer clujean, implicat într-un accident în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost transportat la spital

Un bărbat din județul Cluj a fost implicat într-un accident rutier produs în orașul Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăud.

Un bărbat din județul Cluj a fost implicat într-un accident rutier produs în orașul Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăud/ Foto: pixabay.com Un bărbat din județul Cluj a fost implicat într-un accident rutier produs în orașul Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăud/ Foto: pixabay.com

 

Potrivit polițiștilor, în urma producerii accidentului, un bărbat a fost transportat la spital.


 

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul clujean avea o alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data de 27 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeroz Băi au intervenit la un accident rutier. Pe Drumul Naţional 17 D sensul de mers înspre Ilva Mică, la ieşirea din oraşul Sângeorz-Băi, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani a fost implicat într-un accident rutier cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din judeţul Cluj.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 37 de ani, acesta fiind ulterior transportat la spital.


Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul pozitiv 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului din Cluj, motiv pentru care şi acesta a fost condus la spital în vedere recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV la ieșire din Ciucea spre Cluj-Napoca. O tânără de 21 de ani a MURIT. Alte 3 persoane, duse la spital

Accident GRAV în Băișoara! Un bărbat a MURIT după ce a încercat să depășească altă mașină. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter