Actualitate

Accident GRAV la ieșire din Ciucea spre Cluj-Napoca. O tânără de 21 de ani a MURIT. Alte 3 persoane, duse la spital

Un accident grav a avut loc la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. O tânără de 21 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Accident MORTAL la ieșire din Ciucea spre Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj Accident MORTAL la ieșire din Ciucea spre Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea.

 


Accidentul a avut loc în jurul orei 7, între două mașini. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

O tânără de 21 de ani a rămas încarcerată și inconștientă, spun pompierii, și în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de pompieri și medici, tânăra nu a putut fi salvată. 


De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale, între care o minoră de 10 ani:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. 


Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. 

De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, a transmis ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

_______

UPDATE: Poliția a explicat cum s-a produs accidentul mortal de la ieșire din Ciucea

Conform polițiștilor, șoferul care conducea mașina tinerei care a murit a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens, moment în care s-a izbit de o altă mașină care venea din față:

„Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa  pe DN1E60, pe raza localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea.

În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar si rănirea celuilalt conducător auto și a altor doua pasagere din autoturismul acestuia. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat prins sub un TRACTOR, în Mărișel! UPDATE: A fost preluat cu elicopterul SMURD și dus la spital. VIDEO

Accident pe centura Vâlcele-Apahida! Un bărbat, transportat la spital. Trafic aglomerat. VIDEO

abonare newsletter