Ştiri din Transilvania

Alertă EXTREMĂ: Urs văzut într-o zonă turistică din Sinaia. A fost emis mesaj RO-Alert

Autoritățile din Prahova au emis sâmbătă un mesaj RO-Alert de „alertă extremă”, după ce a fost semnalată prezența unui urs pe o stradă înconjurată de vile turistice.

Urs văzut într-o zonă turistică din Sinaia. FOTO: pixabay.com Urs văzut într-o zonă turistică din Sinaia. FOTO: pixabay.com

 

 


A fost semnalată prezența unui urs pe o stradă înconjurată de vile turistice din Sinaia. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert de alertă „extremă”, scrie G4Media.

 


Un mesaj RO-Alert a fost emis în Sinaia, sâmbătă. A fost semnalată prezența unui urs pe strada Aluniș, înconjurată de vile turistice. Alerta este considerată „extremă” de autorități.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mesajul arată: „A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Sinaia, strada Aluniș! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți/. Fără să vă expuneți pericolelor, protejați animalele din gospodărie. ISU Prahova”. Mesajul a fost emis atât în limba română, cât și în limba engleză, fiind vorba de o zonă turistică.

CITEȘTE ȘI:

Mesaj RO-Alert, emis în Cluj! Un urs a fost văzut între comunele Mărișel și Râșca

Ultimele Stiri
abonare newsletter