Sport

U-BT Cluj a fost acceptată direct în grupele Basketball Champions League în sezonul viitor

U-BT Cluj-Napoca a fost revelația sezonului în Champions League și poate remarca parcursul istoric din stagiunea precedentă.

U-BT Cluj-Napoca va juca direct în grupele Champions League U-BT Cluj-Napoca va juca direct în grupele Champions League


Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, a anunțat că U-BT Cluj-Napoca a primit un loc direct în grupele Basketball Champions League în sezonul viitor.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Este o realizare pentru baschetul românesc. Mă bucur că am reușit să convingem acest organism că echipele românești de club au ajuns la un nivel competițional ridicat, că ne aflam într-un moment în care ne putem duela de la egal la egal cu reprezentante ale unor ligi puternice din Occident. Bravo Clujului pentru cum a luptat în Champions League în sezonul precedent, eforturile noastre, ale federației, ar fi fost zadarnice dacă nu ar fi fost coroborate cu evoluția extrem de bună a campioanei Romaniei”, a transmis Tocală.


U-BT Cluj-Napoca a început sezonul precedent din preliminarii și a fost aproape să ajungă în Final Four. Evoluția excelentă a elevilor lui Mihai Silvășan a creat o emulație în tot baschetul românesc, iar BT Arena a fost plină la ambele meciuri cu Ludwigsburg.  

Clujenii au obținut de curând al doilea titlu consecutiv în campionatul românesc și se pot pregăti deja de noul sezon.

CITEȘTE ȘI:

Petrecere în alb și negru. Suporterii „U” sărbătoresc titlul echipei U-BT Cluj-Napoca. VIDEO

Jucătorii de la U-BT Cluj s-au întors acasă și au făcut „baie” în Someș cu cupa. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter