Sport

Gică Popescu, dezamăgit de actuala națională a României: „Mai bine stai acasă, nu te poți prezenta așa”

Echipa națională a României a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru, într-o partidă în care elevii antrenați de Edward Iordănescu nu au arătat prea mult fotbal.

Gică Popescu, fostul mare fundaș român. Captură foto Youtube Gică Popescu, fostul mare fundaș român. Captură foto Youtube


România a fost învinsă cu 2-0, în primul meci din faza grupelor Nations League, iar șansele de câștigare a grupei au scăzut drastic în acest moment. „Tricolorii” au fost dominați clar de Muntenegru, echipă la care nu au evoluat jucători importanți precum Jovetic sau Savic, ambii jucători la echipe de top din Europa.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Evoluția modestă a echipei naționale i-a lăsat un gust amar inclusiv lui Gică Popescu. Fostul mare internațional român nu s-a ferit să-i critice pe jucătorii care îmbracă în acest moment tricoul primei selecționate.


„Eu cred că în seara aceasta nu ne-a bătut Muntenegru, ne-am bătut singuri, pentru că Muntenegru nu a făcut nimic să ne pună sub presiune. A fost un meci rușinos! Ne-a bătut o echipă care părea că se mulțumește cu un 0-0. 

Am putea să-i dăm un 5 lui Rațiu. În rest, corigenți toți! Nu poți să te prezinți așa! Mai bine stai acasă. Nu se poate, scuză-mă. Am arătat ca o echipă de amatori! Nu merită să îmbrace tricoul echipei naționale. Să vină alții! 


Dacă au demnitate, se duc în fața oglinzii, își dau câteva perechi de palme și se trezesc. Ce să mai discute, ce să se întâlnească?! Toți cei care au fost azi pe teren vor duce mult timp această rușine. Un asemenea rezultat rușinos lasă urme. Au o atitudine nesimțită când vin la națională. Ei asta fac!”, a spus Gică Popescu, la Prima TV. 

CITEȘTE ȘI:

Cele mai importante superstiții ale lui Dan Petrescu. Ce nu are voie să facă șoferul autobuzului în ziua meciului

Boc a sărbătorit promovarea în vestiarul lui „U”. Ce le-a transmis jucătorilor după meci. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter