Sport

Cristi Balaj a anunțat care sunt jucătorii de care se desparte CFR Cluj. Campioana încearcă să îl păstreze pe Boateng

CFR Cluj se va despărți de un număr mare de jucători în această vară, singurul jucător de neatins fiind Nana Boateng.

CFR Cluj ar putea pierde jucători importanți în această vară. FOTO: CFR Cluj Facebook CFR Cluj ar putea pierde jucători importanți în această vară. FOTO: CFR Cluj Facebook


CFR Cluj a anunțat deja că a renunțat la Omrani, Sigurjonsson și Susic. Cel mai probabil, campioana se va despărți și de Bouhenna, Rodriguez, Ciobotariu, Fofana, Dimitrov sau Butean.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pe lângă jucătorii care vor pleca gratis, CFR Cluj se poate despărți și de câțiva jucători aflați sub contract. Cristi Balaj a recunoscut că Petrila, Burcă, Hindrich sau Boateng au oferte din străinătate și pot pleca.


„Noi sperăm să facem o echipă cu care să intrăm cel puțin în grupele Europa League. Peste 130 de mii de euro sunt costurile salariale pe lună. Avem discuții cu cluburi importante. Avem jucători de care alte echipe sunt interesate: Claudiu Petrila, Otto Hindrich, Gabriel Debeljuh, Andrei Burcă. Hindrich are o problemă minoră. Nu e nimic grav, dar trebuie rezolvată. Multe cluburi sunt interesate și de Boateng, dar suma e mult mai mare și deocamdată rămâne la noi. Suma lui Petrila nu este mică, în niciun caz. Nu dau cifre.”, a declarat Cristi Balaj.

Dan Petrescu a declarat și el că de la CFR Cluj vor pleca nouă jucători în această vară și așteaptă alte nume în loc celor care se vor despărți de echipă.

CITEȘTE ȘI:

Alexandru Ioniță explică eșecul de la CFR Cluj: „Nu am înțeles niciodată de ce m-a vrut”

CFR Cluj l-ar putea pierde pe Roger după două meciuri: „E o țință pentru multe echipe”

abonare newsletter