Sport

Nume noi anunțate la meciul de retragere a lui Mutu. Un fost golgheter de la Bayern Munchen vine să joace pe Cluj Arena

Trei jucători italieni și-au anunțat prezența la meciul de retragere a lui Adrian Mutu, programat pe Cluj Arena.

Luca Toni vine la meciul de retragere a lui Mutu. FOTO: Twitter


Alți trei mari sportivi cu peste 1000 de apariții în Serie A au confirmat prezența la meciul de gală dedicat carierei lui Adrian Mutu organizat în cadrul Sports Festival. Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli au răspuns pozitiv invitației și au anunțat că vor veni în România pentru a intra din nou pe terenul de fotbal.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Luca Toni: ”Abia aștept să vă văd în 12 iunie 2022 la Sports Festival. Eu o să fiu acolo, alături de bunul meu prieten Adrian Mutu, Il Fenomeno, pentru a participa la meciul său de retragere. Abia aștept să vă văd. Vă îmbrățișez.”


Luca Toni a fost coleg cu Adi Mutu la Fiorentina și a mai evoluat de-a lungul anilor la Juventus, Roma sau Bayern Munchen. Italianul a fost golgheter în sezonul 2007/2008 din Bundesliga cu 24 de goluri.

Sébastien Frey: ”Vreau să vă spun că ne vedem în 12 iunie la Cluj, la Sports Festival. Va fi meciul bunului meu prieten Adrian Mutu. Să veniți în număr cât mai mare pe stadion. Vor fi multe surprize și mulți campioni.”


Dario Dainelli: ”Vă aștept în 12 iunie la Sports Festival să luăm parte cu toții la meciul prietenului meu Adrian Mutu, Il Fenomeno. Vă aștept!”

În echipa României s-au mai înscris Daniel Niculae, Marius Niculae, Ionel Ganea, Giani Kiriță și Ciprian Marica. 


Daniel Niculae: ”Vă aștept la retragerea prietenului meu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Adi Mutu. Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, la stadion, ca să facem o petrecere frumoasă și un meci memorabil!”

Marius Niculae: ”De-abia aștept să ne vedem pe data de 12 iunie la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj. Eu deja am început pregătirile și sper să fiu în cea mai bună formă, să pot face față la acest meci.”


Ionel Ganea: ”Mulțumesc lui Adrian pentru invitație. A fost o plăcere și o onoare să jucăm împreună la Echipa Națională. Pe 12 voi fi prezent!”

Giani Kiriță: ”Pe data de 12 iunie voi fi prezent la meciul de retragere al bunului meu prieten Adrian Mutu. Pe Cluj Arena, spectacolul va fi 100% garantat.”


Ciprian Marica: ”Pe 12 iunie vin să joc alături de Adrian Mutu, la meciul lui de retragere din cadrul Sports Festival de la Cluj. Ne vedem acolo!”

CITEȘTE ȘI:

Claude Makelele și-a anunțat prezența la meciul de retragere a lui Adi Mutu de pe Cluj Arena

Cluj. Super-meci de retragere pentru Horia Tecău

Ultimele Stiri
abonare newsletter