Sport

Fanii lui „U” NU se înghesuie la meciul cu Dinamo. Niciun sector SOLD OUT până joi dimineața

Universitatea i-a dezamăgit pe fani în meciul cu FC Hermannstadt, iar publicul clujean pare că nu se mai înghesuie la meciul de baraj cu Dinamo.

Fază fixă la meciul Universitatea Cluj - FC Hermannstadt. FOTO: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro Fază fixă la meciul Universitatea Cluj - FC Hermannstadt. FOTO: Paul Gheorgheci/ monitorulcj.ro


Universitatea Cluj – Dinamo este meciul care poate duce echipa în prima ligă. Primul meci este programat sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Dacă la meciul decisiv cu FC Hermannstadt biletele s-au vândut ca pâinea caldă, de această dată lucrurile stau altfel.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Oficialii Universității au pus în vânzare biletele online încă de marți, dar după două zile niciun sector nu este sold out. La duelul cu FC Hermannstadt,  fanii lui „U” au epuizat în timp record biletele în sectoarele centrale, iar clubul a fost nevoit să deschidă chiar și peluza dinspre Someș în ziua meciului. La partida cu FC Hermannstadt, în tribunele Cluj Arena au fost 22.000 de fani, o asistență care nu pare că va fi egalată cu Dinamo.


Prețul unui bilet la meciul tur FC Universitatea Cluj – Dinamo costă între 10 și 20 de RON. Fanii care doresc să își achiziționeze tichete o pot face online aici

La meciul de pe Cluj Arena vor fi și un număr mare de fani dinamoviști. „Câinii” au primit 7.000 de bilete și vor veni, cel mai probabil, în număr mare pe malul Someșului.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj dă asigurări că barajul cu Dinamo se joacă pe bune: „Rezultatul se va stabili pe teren”

„U Cluj” – Dinamo, Chiajna - Chindia, meciurile tur ale barajului. Când se joacă partidele

Ultimele Stiri
abonare newsletter