Sport

Boc, deranjat de atitudinea fotbaliștilor de la „U”: „Nu am văzut motivația din tribune și pe teren”

Emil Boc a fost vizibil deranjat de meciul pierdut cu Universitatea Cluj cu FC Hermannstadt, în play-off-ul din Liga a 2-a, dar rămâne încrezător.

Emil Boc, deranjat atitudinea jucătorilor de la „U” Cluj. FOTO: Paul Gheorgheci/Monitorulcj.ro Emil Boc, deranjat atitudinea jucătorilor de la „U” Cluj. FOTO: Paul Gheorgheci/Monitorulcj.ro

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost prezent marți seară pe Cluj Arena, la duelul cu FC Hermannstad. Boc a stat la VIP, alături de alte personalități importante de pe malul Someșului, și nu a fost deloc impresionat de jocul prestat de elevii antrenați de Lincar.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Admirabila galerie clujeană, tot respectul pentru mobilizare. Orașul respiră prin această echipă. În Cluj este sentimentul toți pentru U și U pentru toți. Cei care sunt la U trebuie să știe că reprezintă un brand și mă așteptam să ii sufocam la începutul meciului. Trebuiau să simtă că au 22.000 de spectatori în tribune. Din păcate, nu am văzut motivația din tribune și pe teren. Atât s-a putut acum, nu știu dacă asta e valoarea. Mai avem o șansă și trebuie să ne batem pentru ea”, a spus Emil Boc.

Universitatea Cluj primește 800.000 de euro din partea autorităților locale, iar acest lucru se va întâmpla și în viitor. Boc a declarat că nu este dispus să cedeze oricui echipa.


„Brandul Universitatea nu e un brand care să fie aruncat la coș și să ajungă la oricine. Dacă vom avea un investitor important, puternic, vom ceda echipa unui privat, dar până atunci noi vom asigura susținerea din punct de vedere financiar.”, a adăugat edilul.

Boc a subliniat din nou și problema violențelor de la Universitatea Cluj. Echipa s-a remarcat negativ la acest capitol în ultimele meciuri.


„La U Cluj eu vreau să fie fair play, nu accept violența și tot felul de bătăi. Clujul nu are nevoie să se implice în astfel de lucruri. Eu le voi cerer tuturor să fie fair play, orice gest urât pune o pată neagră pe oraș.”, a mai spus Boc.

CITEȘTE ȘI:

Cerere în căsătorie la meciul „U” – Hermannstadt. Alexandra, singura clujeancă fericită la meciul de promovare

Fanii lui „U” Cluj, dezlănțuiți după înfrângerea cu Hermannstadt: „Blatiștilor! Ne-ați vândut.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter