Sport

CFR Cluj, VICTORIE zdrobitoare în meciul cu FC Argeş, scor 6-0. „Feroviarii” își continuă cursa spre titlu

CFR Cluj a surclasat-o pe FC Argeş cu scorul de 6-0 (4-0), sâmbătă seara, la Piteşti, într-un meci din etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CFR a reuşit a treia sa victorie consecutivă, toate fără gol primit, dar şi cel mai mare scor al său din acest campionat/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook. Fotograf: Dan Tăuțan CFR a reuşit a treia sa victorie consecutivă, toate fără gol primit, dar şi cel mai mare scor al său din acest campionat/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook. Fotograf: Dan Tăuțan

 

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1


 

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Adrian Păun (2), Ciprian Deac (20 - penalty), Cristian Manea (37), Gabriel Debeljuh (45+1, 60) şi Claudiu Petrila (86).
 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


Acesta a fost probabil cel mai mare scor realizat în istoria play-off-ului Ligii I. CFR a reuşit a treia sa victorie consecutivă, toate fără gol primit, dar şi cel mai mare scor al său din acest campionat.

FC Argeş este la a treia înfrângere consecutivă şi a şaptea în cele opt meciuri din play-off. Piteştenii au încasat 14 goluri în ultimele trei etape, fără a înscrie. CFR a câştigat ambele meciuri directe din sezonul regulat cu 1-0, iar în turul play-off-ului s-a impus cu 2-0.


FC Argeş - FC CFR 1907 Cluj 0-6 (0-4), Stadion „Nicolae Dobrin”- Piteşti

Au marcat: Adrian Păun (2), Ciprian Deac (20 - penalty), Cristian Manea (37), Gabriel Debeljuh (45+1, 60), Claudiu Petrila (86).


Arbitru: Andrei Florin Chivulete; arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF


 

CITEȘTE ȘI:

Portarul lui CFR Cluj U-17 a marcat golul ANULUI în fotbalul românesc. VIDEO

Toni Petrea a anunțat unde se va juca meciul FCSB – CFR Cluj: „Nu avem altă variantă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter