Sport

Noi informații despre stadionul pe care se va disputa meciul FCSB - CFR Cluj: „Aici se va juca! Sunt discuții avansate.”

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj, programat în ultima etapă din play-off, are șanse mari să se dispute la Buzău.

Noi informații despre locul în care se va juca meciul FCSB - CFR Cluj din ultima etapă Noi informații despre locul în care se va juca meciul FCSB - CFR Cluj din ultima etapă


FCSB - CFR Cluj poate fi meciul care decide campioana în sezonul 2021/2022 în Liga 1. Formația din București nu poate juca pe Național Arena, din cauza unui eveniment cultural. Astfel, meciul dintre cele două echipe se va disputa pe un alt teren.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Oficialii celor de la FCSB au făcut presiuni ca meciul cu CFR Cluj să se dispute pe stadionul Ghencea, dar acest lucru este puțin probabil. Cel mai probabil, duelul dintre cele două echipe va avea loc la Buzău, acolo unde se fac deja pregătiri în acest sens.


Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău, care se ocupă de administrarea stadionului din Crâng a declarat pentru FANATIK că arena este pregătită pentru ultimul meci al sezonului: „Stadionul este pregătit și FCSB a mai jucat aici două meciuri în acest sezon. Noi am avut grijă să îl menținem la un standard ridicat. Am avut discuții cu reprezentații clubului FCSB și eu unul m-aș bucura să aibă loc acest meci la Buzău. Nu e bătut totul în cuie, dar sunt discuții avansate”.

CITEȘTE ȘI:

Un fost antrenor al lui CFR Cluj a prefațat lupta pentru titlu: „FCSB nu cred că poate să bată la Craiova”

CFR Cluj, victorie cu 1-0 în fața FC Voluntari. Unicul gol, înscris cu capul de Nana Boateng

Ultimele Stiri
abonare newsletter