Sport

CFR Cluj, victorie cu 1-0 în fața FC Voluntari. Unicul gol, înscris cu capul de Nana Boateng

CFR Cluj a învins-o cu dificultate pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0. Foto: CFR Cluj. CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0. Foto: CFR Cluj.

 

 


Unicul gol al partidei a fost înscris de Bismark Boateng (83), cu capul, după un corner executat de Ciprian Deac. Pentru ghanez a fost primul gol marcat în Liga I.

 


Ciprian Deac a ratat un penalty în min. 4, şutul său fiind apărat de Mihai Popa. Iniţial, Deac a transformat, dar arbitrul Adrian Cojocaru a dictat repetarea loviturii de pedeapsă din cauza faptului că mai mulţi jucători au pătruns în careu. Penalty-ul a fost acordat în urma unui contact al lui Ion Gheorghe asupra lui Gabriel Debeljuh.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


CFR a avut şi o bară, prin Deac (2), iar Andrei Burcă a trimis un şut din întoarcere, respins de Popa (82). FC Voluntari a trimis prima minge pe poartă abia în min. 90+1, o lovitură de cap expediată de Adam Nemec.

Gazdele puteau egala la ultima fază, când portarul croat Karlo Letica, la debutul în Liga I, a reţinut cu emoţii şutul lui Gabriel Tamaş de la circa 30 de metri.


CFR, victorie după două infrângeri consecutive

Campioana venea după două înfrângeri consecutive. FC Voluntari are trei înfrângeri consecutive. CFR Cluj a câştigat cu 1-0 ambele meciuri din sezonul regulat.

FC Voluntari - FC CFR 1907 Cluj 0-1 (0-0), Stadion „Anghel Iordănescu” - Voluntari
A marcat: Bismark Nana Adjei-Boateng (83).
Ciprian Deac (CFR Cluj) a ratat un penalty în min. 4 (a apărat Mihai Popa).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj replică pentru Arlauskis: „Jucătorul a încălcat clauza de confidențialitate semnată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter