Sport

U-BT Cluj, VICTORIE în Liga Națională de baschet. CSM Petrolul Ploiești nu a reușit să se impună în fața clujenilor

U-BT Cluj-Napoca a bifat, vineri seara, o nouă victorie în Liga Națională de baschet, contra CSM Petrolul Ploiești. Scor final 97-92.

U-BT Cluj-Napoca se întoarce de la Ploiești cu o victorie/ Sursă foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca se întoarce de la Ploiești cu o victorie/ Sursă foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

U-Banca Transilvania s-a întors din Germania și a înfruntat-o pe CSM Petrolul Ploiești în Liga Națională de baschet masculin.


 

Confruntarea dintre cele două echipe s-a desfășurat vineri, 15 aprilie, la Sala Olimpia din Ploiești.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


De la U-BT au marcat Elijah Stewart 23 de puncte, Giordan Watson a înscris 17 puncte, Dustin Hogue 15 puncte, Andrija Stipanovic 12 puncte cu 7 pase decisive și Brandon Brown 10. 

De la CSM Petrolul Ploiești au marcat Andrej Magdevski a marcat 19 puncte, Earl Watson 16 puncte cu 7 recuperări, Bogdan Popa 15 puncte cu 6 recuperări, Jonathan Jordan și Deion Hammond câte 13 puncte și Matija Milin 11.


„A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa. Nu am fost în cea mai bună formă fizică și mentală după jocul din Germania. Obiectivele noastre au fost să nu ne accidentăm și să câștigăm. Le-am îndeplinit pe amândouă, deși nu am evoluat foarte bine. De acum înainte gândurile noastre merg spre partida de marți cu Ludwigsburg”, a declarat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania.

U-BT Cluj-Napoca, meci decisiv cu Ludwigsburg pentru calificarea în Final Four

U-BT Cluj-Napoca se va duela marți, 19 aprilie, de la ora 19:00, cu MPH Riesen Ludwigsburg în meciul 3 din sferturile de finală ale Champions League.


U-BT Cluj-Napoca va fi gazda meciului trei, deoarece a câștigat grupa din care a făcut parte în Main Round. Mihai Silvășan a vorbit imediat după meciul doi pierdut în Germania și a transmis câteva gânduri înaintea jocului decisiv.

„Cu siguranță, dacă vrem să ne calificăm în Final Four, trebuie să jucăm mai bine și să fim mai duri. Am muncit întreg sezonul să ajungem aici, există o șansă mare să ne calificăm. Vom beneficia de avantajul terenului propriu și trebuie să ne bucurăm de o astfel de confruntare decisivă. Vom face tot ce ține de noi să obținem victoria și să ne calificăm în Final Four”, a declarat Mihai Silvășan.

 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca pierde meciul 2 cu Ludwigsburg. Decisivul se joacă în BT Arena

Ultimele Stiri
abonare newsletter