Sport

Anul lui Hofman? Golgheterul lui „U” s-a calificat la Euro U-19, dar mai are un obiectiv important

Albert Hofman, golgheterul Universității Cluj, s-a calificat la Campionatul European U-19, dar mai are un obiectiv îndrăzneț pentru acest sezon.

Albert Hofman, jucătorul celor de la Universitatea Cluj. Sursă foto: FC Universitatea Cluj Albert Hofman, jucătorul celor de la Universitatea Cluj. Sursă foto: FC Universitatea Cluj

 

Albert Hofman traversează unul dintre cele mai bune momente din carieră, fiind deja unul dintre jucătorii de bază de la „U” Cluj la doar 18 ani. Tânărul atacant al clujenilor are 7 goluri în acest sezon din Liga a 2-a, iar în weekend a obținut calificarea la Campionatul European U-19 cu naționala României.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Jucătorul clujenilor a jucat 25 de minute în victoria cu 5-1 în fața celor din Georgia, fiind ulterior titular în disputa Croația – România 2-1. Cele două victorii au adus calificarea matematică la turneul final programat în perioada 18 iunie – 1 iulie.

Hofman are șanse mari să prindă lotul pentru Campionatul European din Slovacia, dar până atunci mai are un obiectiv important. Tânărul fotbalist vrea să obțină promovarea cu Universitatea Cluj în Liga 1.


„Sunt enorm de fericit că încep anul cu această mare realizare, e un sentiment extraordinar și le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de noi. Mi-am îndeplinit un obiectiv, dar mai rămâne unul, să promovez cu Universitatea Cluj”, a declarat Hofman pentru site-ul Universității Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Albert Hofman, convocat la Turul de Elită pentru EURO

Albert Hofman, golgheterul surpriză de la „U” Cluj: „Îl am ca model pe Cristiano Ronaldo”

Ultimele Stiri
abonare newsletter