Sport

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, a făcut infarct la doar 41 de ani

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, a suferit un infarct la doar 41 de ani, fiind operat de urgență la Timișoara.

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

 

Ovidiu Hațegan s-a simțit rău după un antrenament efectuat la Arad și a mers la spital pentru mai multe investigații. Medicii au descoperit că a suferit un infarct și au decis să îl transfere la Timișoara pentru a fi operat.


 

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a precizat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan pentru specialarad.ro.

Ovidiu Hațegan este medic de profesie și unul dintre cei mai buni arbitri din Europa. Hațegan a arbitrat constant în ultimii ani în Liga Campionilor și avea șanse mari să „fluriere” și un meci din sferturile de finală ale competiției. În plus, Hațegan avea șanse mari să fie selecționat la Campionatul Mondial din Qatar.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj îl acuză pe Hațegan de „malpraxis în formă continuată”: „Nicio decizie pro-CFR în ultimul an și jumătate”

CFR Cluj, sătulă de arbitrajele lui Haţegan: „Ne-am săturat! Ne-a făcut varză”

abonare newsletter