Sport

Oostende a învins Malaga. U-BT Cluj se poate califica în Top 8 Champions League și cu o înfrângere

Filou Oostende a învins-o, miercuri seara, pe Unicaja Malaga cu scorul de 86-68, în Top 16 Basketball Champions League.

Formația belgiană a câștigat primul meci din Grupa K Formația belgiană a câștigat primul meci din Grupa K

 

Formația belgiană a câștigat primul meci din Grupa K în Basketball Champions League și speră în acest moment la o calificare în Top 8.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Oostende a învins-o pe Malaga la o diferență de 18 puncte, într-un meci în care americanul Randolph a fost „one man show” și a terminat jocul cu 35 de puncte marcate. Belgienii au astfel o victorie și două, un bilanț care le oferă șansa calificării înainte de ultima rundă.

Grupa K din Liga Campionilor s-a complicat mult pentru U-BT Cluj-Napoca după retragerea celor de la Prometey. Rezultatele echipei din Ucraina s-au anulat și pentru calificarea mai departe luptă doar trei echipe.


Unicaja Malaga și-a jucat toate meciurile din grupă, în timp ce U-BT Cluj și Oostende se vor duela pe 22 martie în Belgia.

Scenarii calificare U-BT

Pentru a ajunge în sferturile de finală ale Basketball Champions League, U-BT Cluj are la dispoziție două scenarii.


  1. Scenariul ideal pentru clujeni este o victorie în Belgia, indiferent de scor. Cu un succes pe terenul lui Oostende, U-BT termină pe locul 1 în grupă și are un traseu facil mai departe.
  2. Clujenii se pot califica în sferturile de finală și dacă pierd meciul cu Oostende la o diferență de maxim cinci puncte. În cazul în care pierd la maxim cinci puncte, elevii lui Silvășan vor ocupa locul 2 în grupă după Malaga.

Oostende, trei înfrângeri pe teren propriu

U-BT Cluj-Napoca va avea un meci complicat în Belgia pe 22 martie. Oostende a pierdut în acest sezon trei partied pe teren propriu, toate în Basketball Champions League. Belgienii sunt neînvinși în Versluys Dome în competițiile interne și singurele echipe care au plecat cu toate punctel sunt Strasbourg, Tofas și Prometey, toate echipe redutabile.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a câștigat derby-ul cu CSO Voluntari și a revenit pe primul loc în campionat

U-BT Cluj, prima înfrângere în Top 16 Champions League: „A fost un meci greu, am jucat cu o echipă foarte bună”

Ultimele Stiri
abonare newsletter