Sport

Camora l-ar vrea pe Octavian Popescu la CFR. Fundașul din Gruia a remarcat și un jucător crescut la „U”

Mario Camora a identificat trei jucători tineri care ar putea face la CFR Cluj, printre ei și Octavian Popescu de la rivala FCSB.

Camora l-ar vrea pe Octavian Popescu la CFR. Camora l-ar vrea pe Octavian Popescu la CFR.

 

Mario Camora este căpitanul lui CFR Cluj și proaspăt internațional român. Jucătorul născut în Portugalia s-a stabilit de ani buni în Ardeal și cunoaște bine fotbalul românesc, inclusiv pe tinerii care vin din urmă.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Camora l-ar vrea la CFR Cluj pe Octavian Popescu, noua vedetă a celor de la FCSB. Căpitanul din Gruia a rămas impresionat și de Marco Dulca, cel care a evoluat ani la rând la juniorii Universității Cluj.

„L-aş aduce pe Octavian Popescu, un jucător tânăr cu care CFR ar putea face bani. Îmi place şi Ştefănescu de la Sepsi, şi Dulca, un jucător bun care are deja multe meciuri în Liga 1. Toţi sunt jucători tineri pe care clubul i-ar putea vinde pe bani buni. Avem la echipă nişte tineri care pot avea o carieră frumoasă. Trebuie să fie serioşi la antrenamente”, a declarat Mario Camora, pentru playsport.ro.


Camora este cel mai vechi jucător din lotul lui CFR Cluj și are deja peste 400 de meciuri jucate pentru campioana României. Jucătorul născut în Portugalia a debutat și pentru naționala României după ce a obținut cetățenia română.

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători de la CFR Cluj în echipa sezonului regulat

Debeljuh a refuzat o ofertă din străinătate pentru a rămâne la CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter