Sport

VIDEO. FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Ciprian Deac, discurs emoționant:„Sunt doar un angajat, nu schimb eu antrenori”

Ciprian Deac a avut un discurs emoționant la finalul meciului FC Argeș - CFR Cluj 0-1 din Liga 1, fiind vizibil marcat de cele apărute în presă în ultimele zile.

Ciprian Deac este unul dintre cei mai muncitori jucători din Liga 1 și unul dintre fotbaliștii cu un caracter de fier. Decarul campioanei României a fost vizat în ultima săptămână de mai multe atacuri, fiind acuzat de non-combat în meciul cu Steaua Roșie Belgrad. Presa națională a spus că Deac, Camora și Hoban ar fi pus la cale demiterea lui Marius Șumudică.


Vizibil afectat de ceea ce s-a scris în ultima săptămână, Deac a apărut emoționat la interviul de după meciul cu FC Argeș și a dorit să facă câteva clarificări.

„Vreau să clarific anumite lucruri total neadevărate care m-au durut. Eu sunt angajat, nu sunt nici patron, nici președinte, nu schimb eu antrenorul. S-a zis că noi am fi cântat în vestiar la Belgrad, iar noi nu știam cum să intrăm în pământ de rușine, ne-a durut acea înfrângere, nu aveam chef de cântat. Nu mă mai amestecați în asemenea zvonuri, nu am pus niciodată antrenor, sunt doar jucător, mai am 3 ani de contract. Mi-am văzut mereu de treabă, sunt un simplu jucător. Vin cu plăcere la antrenament, nu mă deranjează cand sunt criticat, sunt primul care recunosc, ridic mâna. La Belgrad a fost un meci total nereușit, s-a acumulat oboseală, nu e ușor să fii mereu pe avioane, prin aeroporturi. Eu mă bucur că jucăm în Europa, e obiectivul nostru, al clubului, suntem la CFR ca să facem performanță. Nu cred că am mai avut 6 victorii din 6, ne așteaptă și un meci cu FCSB foarte important”, a declarat Deac după meciul cu FC Argeș.


FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Omrani a salvat campioana

CFR Cluj s-a prezentat într-o formă bună la Pitești, acolo unde s-a impus cu 1-0 și a ajuns la șase victorii din tot atâtea meciuri jucate în acest campionat după golul lui Omrani. Formația din Gruia are un avans de cinci puncte în fața celor de la Rapid și FC Botoșani, echipe care se duelează duminică seara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter