Sport

Mike Cestor s-a despărțit de CFR Cluj. Francezul, nemulțumit de contractul propus în Gruia

Mike Cestor a plecat de la CFR Cluj, fiind nemulțumit de oferta propusă pentru prelungirea contractului.

Mike Cestor s-a despărțit de CFR Cluj Mike Cestor s-a despărțit de CFR Cluj

 

CFR Cluj s-a despărțit Mike Cestor, fundașul pe care l-a adus în 2019. Jucătorul francez avea un salariu de aproximativ 15.000 de euro în Gruia și ar fi dorit să obțină o mărire de salariu o dată cu noul contract. Trupa din Gruia traversează însă un moment dificil din punct de vedere financiar, iar doleanțele lui Cestor nu au putut fi respectate.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Mulțumim, Mike Cestor! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului. Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru! Multă baftă, Mike!”, a fost mesajul clujenilor la despărțire, pe contul de Facebook al clubului.

Pe urmele lui Mike Cestor este și Mateo Susic, un alt jucător nemulțumit de salariul de la CFR Cluj. Jucătorul bosniac va pleca însă doar la vară.


În locul lui Mike Cestor, CFR Cluj l-a adus pe Yuri de la Gaz Metan Mediaș. Mateo Susic va fi înlocuit în lotul campioanei de Cristopher Braum de la FC Botoșani.

Mike Cestor ar fi dorit în acest moment de mai multe echipe din MLS.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a făcut scor cu Unirea Dej, într-un meci amical

CFR Cluj, criticată după ce s-a înțeles cu Yuri înaintea meciului cu Mediaș: „A fost bulversat. Mi-a zis că e terminat mental”

abonare newsletter