Sport

Omrani nu s-a prezentat în cantonamentul din Spania a lui CFR Cluj și vrea să plece de la echipă

CFR Cluj a plecat în această săptămână în Spania, acolo unde pregătește ultima parte a sezonului, dar fără Billel Omrani.

Omrani nu s-a prezentat în cantonamentul din Spania a lui CFR Cluj și vrea să plece de la echipă Omrani nu s-a prezentat în cantonamentul din Spania a lui CFR Cluj și vrea să plece de la echipă

 

Jucătorul francez, aflat în ultimele șase luni de contract, nu s-a prezentat la reunirea lotului și este dispus să se despartă de CFR Cluj în vară, conform Digi Sport.  Atacantul lui CFR Cluj se pare că nu este de acord cu noua ofertă a clubului și ar vrea să plece din această iarnă din Gruia.


 

Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, a confirmat lipsa lui Omrani din cantonament.


„Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire. Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania.

Mâine ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale. Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a spus Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.


Omrani, jucător de bază la CFR Cluj

Omrani este unul dintre cei mai vechi jucători de la CFR Cluj în acest moment. Jucătorul crescut la Olimpique Marseille a fost adus în 2016 și a fost unul dintre jucătorii de bază la cele patru titluri consecutive obținute de clujeni

196 de meciuri a jucat Omrani pentru CFR Cluj


47 de goluri a marcat francezul pentru CFR

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va disputa trei meciuri amicale în cantonamentul din Spania

CFR Cluj, primul transfer în 2022. Campioana României aduce un atacant din prima ligă rusă

Ultimele Stiri
abonare newsletter