Sport

Reacţia lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu a fost numit noul selecţioner al României: „Îi doresc să aibă rezultatele tatălui său”

Dan Petrescu a comentat pentru prima dată numirea lui Edi Iordănescu în postul de selecționer al României.

Reacţia lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu a fost numit noul selecţioner al României: „Îi doresc să aibă rezultatele tatălui său” Reacţia lui Dan Petrescu după ce Edi Iordănescu a fost numit noul selecţioner al României: „Îi doresc să aibă rezultatele tatălui său”

 

 


„Bursucul” a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Edward Iordănescu este o alegere corectă pentru prima reprezentativă şi că îi doreşte selecţionerului să aibă rezultatele tatălui său, Anghel Iordănescu

 


„Îl felicit pe Edi pentru că a reuşit să ajungă antrenorul echipei naţional. Când a venit la CFR Cluj în locul meu am zis că CFR a ales corect. Dacă ne uităm la ce antrenori au fost intervievaţi era corect ce s-a întâmplat, dar dacă ei n-au vrut era normal ca următoarea opţiune să fie Edi. Cred că e o alegere corectă. Sunt convins că el va face treabă bună pentru că cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, jucătorii, munceşte foarte mult. 

Este un antrenor corect, cinstit şi care va munci foarte mult. Sunt convins că va avea rezultate şi îi doresc să aibă rezultatele tatălui său, care pentru mine a fost cel mai bun antrenor român cu care am lucrat. Şi sper să aibă şi el rezultate la fel ca tatăl lui, asta ar însemna că ar fi un antrenor extraordinar pentru naţională ”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.


Edward Iordănescu a fost numit, marţi, 25 ianuarie, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

El va debuta pe banca națională cu două meciuri amicale în luna martie, pe 25 martie, pe Stadionul Steaua, cu naţionala Greciei, și pe 29 martie, în deplasare cu Israel.


 

CITEȘTE ȘI:

Managerul FCSB, Mihai Stoica: „Să câştigi împotriva lui Dan Petrescu e o performanţă mare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter