Sport

Mihai Silvășan, depistat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul lui U-BT Cluj va rata meciul din weekend

Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT Cluj, nu va putea sta pe banca tehnică a echipei la meciul cu Petrolul Ploiești după ce s-a infectat cu COVID-19.

Mihai Silvășan, depistat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul lui U-BT Cluj va rata meciul din weekend Mihai Silvășan, depistat pozitiv cu COVID-19. Antrenorul lui U-BT Cluj va rata meciul din weekend

 

U-BT Cluj-Napoca a transmis un comunicat oficial prin care a informat că antrenorul echipei va fi indisponibil la meciul din weekend din cauza infectării cu COVID-19.


 

„Antrenorul Mihai Silvăşan a fost depistat pozitiv în urma testării pentru coronavirus. Acesta se simte bine și va sta în izolare. Drept urmare, partida de sâmbătă, 8 ianuarie, cu CSM Petrolul Ploiești va fi condusă de antrenorul secund, Milorad Perovic.”, a transmis clubul.


Din fericire, Silvășan nu va rata niciun meci european și ar putea să se întoarcă pe banca tehnică la meciul cu Voluntari, în funcție de cum evoluează starea lui de sănătate. Voluntari - U-BT Cluj se joacă pe 12 ianuarie.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj și-a aflat programul în TOP 16 Basketball Champions League

Final de an în forță pentru U-BT Cluj-Napoca, cu o calificare la Turneul Final Four al Cupei României

Ultimele Stiri
abonare newsletter