Sport

CFR Cluj plănuiește o lovitură de proporții! Unul dintre cei mai bine cotați jucători români, dorit în Gruia

CFR Cluj plănuiește să îl transfere pe George Pușcaș, atacantul celor de la Reading, formație din Championship.

CFR Cluj plănuiește o lovitură de proporții! Unul dintre cei mai bine cotați jucători români, dorit în Gruia CFR Cluj plănuiește o lovitură de proporții! Unul dintre cei mai bine cotați jucători români, dorit în Gruia

 

 


Dan Petrescu a avut multe probleme în acest an din cauza atacanților, fiind nevoit să-i excludă din lot pe Alibec și Debeljuh pentru perioade scurte de timp. „Bursucul” l-a transferat deja pe Sergiu Buș și următoarea țintă este George Pușcaș, unul dintre cei mai bine cotați jucători români.

 


Oficialii lui CFR Cluj își doresc să îl aducă pe Pușcaș sub formă de împrumut după ce internaționalul român a dezamăgit în ultimele luni și nu mai este dorit la echipa britanică.

„Atacantul român traversează un sezon slab, ajungând la 27 de meciuri fără gol marcat. În plus, și-a pierdut locul în primul «11». În aceste condiții, Reading s-ar putea să-l împrumute în această iarnă. Iar o plecare a lui Pușcaș nu este departe de a se realiza, CFR Cluj fiind interesată de serviciile sale”, scrie publicația Football League World, citată de spotmedia.ro


George Pușcaș a fost ironizat de fanii lui Reading, motivul principal fiind lipsa de eficacitate. Atacantul român are 27 de meciuri consecutive fără gol marcat, iar fanii au deschis o numărătoare pe Twitter în acest sens.

CITEȘTE ȘI:

Sergiu Buș a revenit la CFR Cluj: „Jucătorul crescut la centrul nostru de copii și juniori s-a întors în Gruia”

Sergiu Buș, de la echipa sud coreeană FC Seongnam la CFR Cluj: „Încă nu am semnat, dar îmi doresc”

abonare newsletter