Sport

Sergiu Buș, de la echipa sud coreeană FC Seongnam la CFR Cluj: „Încă nu am semnat, dar îmi doresc”

Sergiu Buș s-a despărțit de sud coreeni de la FC Seongnam, club la care juca din ianuarie, și va reveni în Liga 1. Acesta a dezvăluit că aproape s-a înțeles cu CFR Cluj.

Sergiu Buș, de la echipa sud coreeană FC Seongnam la CFR Cluj: „Încă nu am semnat, dar îmi doresc” Sergiu Buș, de la echipa sud coreeană FC Seongnam la CFR Cluj: „Încă nu am semnat, dar îmi doresc”

 

Sergiu Buş în vârstă de 29 de ani a confirmat în emisiunea Fotbal Look că s-a înţeles verbal cu CFR Cluj.


„Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.

M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte se semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format”, a declarat Sergiu Buș pentru Look Sport.


Sergiu Buș a mai fost dorit de CFR Cluj și în vara anului trecut, când însă, după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș, a semnat cu FCSB.

Atacantul a stat doar șase luni la FCSB, fiind transferat la echipa sud coreeană FC Seongnam pentru 300.000 de euro.


Dan Petrescu, încântat de transfer

Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu a lăudat transferul lui Sergiu Buș, fiind considerat un fotbalist bun.

„E un atacant bun. Ar fi bine pentru club să vină Sergiu Buș, pentru că e un jucător crescut aici, la Cluj, şi mai ales că la lista B noi nu prea avem jucători în afară de Păun. Ar fi ideal dacă am putea să îl luăm, vedem mâine”, a declarat Dan Petrescu

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga, înțepături pentru Șumudică: „Dacă era Petrescu din vară, alta era satisfacția”

Ultimele Stiri
abonare newsletter