Sport

Intrare liberă la România - Peru din Cupa Davis, în Sala Polivalentă din Cluj

Federația Română de Tenis a anunțat că spectatorii vor beneficia de intrare liberă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, duminică, 28 noiembrie, în ziua a doua a întâlnirii de Cupa Davis dintre România și Peru.

Accesul este permis doar pe baza certificatului verde COVID-19 Accesul este permis doar pe baza certificatului verde COVID-19

 

 


Accesul este permis doar pe baza certificatului verde COVID-19, potrivit noilor reglementări ale autorităților, care au intrat în vigoarea în noaptea de vineri spre sâmbătă.

 


Sala Polivalentă din Cluj, care are o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, va putea fi ocupată doar în proporție de 30%, potrivit unui comunicat al Ministerului Sportului.

„Spectatorii sunt așteptați să vină la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca începând de la ora 10.00 pentru a asista la un meci foarte important, cel de dublu, în care pentru România vor evolua Horia Tecău și Marius Copil. Meciul este programat să înceapă la ora 11.30”, a anunțat FRT.


România conduce Peru cu 2-0

Echipa de tenis a României conduce cu 2-0 reprezentativa statului Peru, după prima zi a confruntării din Cupa Davis, de la Cluj-Napoca, ce contează pentru calificarea la barajul de accedere în finala de anul viitor al competiţiei.

În primul meci al zilei de sâmbătă, tănărul jucător român Nicolae Frunză (626 ATP) s-a impus în faţa mai bine cotatului să adversar Nicolas Alvarez (392 ATP) cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci adjudecat într-o oră şi 16 minute. Partida a doua i-a adus faţă în faţă pe Marius Copil (274 ATP) şi pe Conner Huertal del Pino (654 ATP). Românul a câştigat cu 7-5, 6-2, într-o oră şi 14 minute, ducând scorul general al confruntării de la Cluj Napoca la 2-0 pentru România.


Celelalte meciuri ale duelului dintre România se vor juca duminică, urmând să se confrunte în prima partidă a zilei perechile de dublu alcătuite din Marius Copil şi Horia Tecău, pentru România, şi Sergio Galdos şi Arklon Huertas del Pino, pentru Peru.

Echipa care se va impune în la final se va califica în primele 16 echipe ale lumii, urmând ca în primăvara anului viitor să joace în calificările Cupei Davis pentru un loc în cele mai bune 8 echipe naţionale ale lumii, care vor participa apoi la sfârşitul anului la turneul final.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Frunză și Nicolas Alvarez deschid întâlnirea România - Peru de la Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter