Sport

Dan Petrescu replică pentru fanii care l-au criticat: „În ultimii 5 ani, doar CFR a ținut steagul sus”

Dan Petrescu le-a răspuns celor care l-au atacat imediat după eliminarea lui CFR Cluj din faza grupelor Conference League.

Dan Petrescu le-a răspuns criticilor după eliminarea din Conference League Dan Petrescu le-a răspuns criticilor după eliminarea din Conference League

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat după eliminarea din Europa Conference League la fotbal, în urma înfrângerii în faţa danezilor de la Randers FC (1-2), că actualul sezon al cupelor europene nu a fost foarte bun pentru echipa sa, dar a precizat că a fost singura din România care a "ţinut steagul sus" în ultimii 5 ani.

„Ştiu că acum vor fi multe critici, dar să nu uităm că în ultimii cinci ani singura echipă din România care a făcut ceva a fost CFR. Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi zero. Singura echipă care a ţinut steagul sus a fost CFR. Anul acesta nu a fost unul prea bun în Europa şi trebuie să gândim o strategie învingătoare pentru sezoanele care vin, începând chiar cu următorul”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de la finalul partidei cu Randers.



După 5 jocuri în Grupa D a Europa Conference League, CFR Cluj ocupă ultima poziţie în clasament, cu un singur punct. Ierarhia este condusă de Alkmaar, cu 11 puncte, urmată de Randers (7 puncte) şi Jablonec (6 puncte).

În ultima etapă a grupei, CFR Cluj o va întâlni, pe teren propriu, pe Jablonec, într-o partidă programată la 9 decembrie

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, încrezător înaintea meciului cu Randers: „Avem 90% șanse să ne calificăm”

Dan Petrescu a refuzat să preia echipa națională a României: „Am vorbit cu el și ne-a refuzat! CFR Cluj nu ne-a cerut bani”

Ultimele Stiri
abonare newsletter