Sport

CFR Cluj a ratat calificarea în fazele eliminatorii din Conference League după o nouă înfrângere

CFR Cluj a pierdut, joi seara, cu 2-1 meciul cu Randers din Grupa D din Europa Conference League și este eliminată din această competiție.

CFR Cluj a ratat calificarea în faze eliminatorii din Conference League după o nouă înfrângere CFR Cluj a ratat calificarea în faze eliminatorii din Conference League după o nouă înfrângere

Echipa antrenată de Dan Petrescu a făcut un nou meci modest în Conference League și a pierdut după golurile marcate de Kamara și Piesinger, al doilea profitând de o greșeală a lui Cristi Bălgrădean.

Unicul gol al lui CFR Cluj în meciul cu Randers a fost izbutit de Ciprian Deac, cel care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare venită de la Mateo Sucic.


Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin (Bundgaard ’53) – Tibbling, Lauenborg (Hammershoj-Mistrati ’66), Johnsen, Ankersen (Onovo ’84) – Egho (Kamara ’66), F. Bundgaard (Kehinde ’46). Antrenor: Thomas Thomasberg.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea (Susic ’71), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson ’46), Boateng (Rodriguez ’84), Deac, Omrani, Debeljuh (Alibec ’71), Păun (Costache ’84). Antrenor: Dan Petrescu.


În acest sezon de Conference League, CFR Cluj a pierdut cu AZ Alkmaar de două doi, cu Jablonec o dată, iar în meciurile cu Randers a bifat un egal și o înfrângere.

 

CITEȘTE ȘI:

Costel Gâlcă știe cum poate câștiga CFR Cluj duelul cu Randers din Conference League

CFR CLUJ a învins nou-promovata Craiovei cu scorul de 2-0: „Le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche”

Ultimele Stiri
abonare newsletter