Sport

Handbalistele de la „U” Cluj, înfrângere rușinoasă cu Tg Jiu. Fostul director aruncă săgeți către noua conducere

Handbalistele de la Universitatea Cluj au pierdut cu 23-22 meciul cu CSM Târgu Jiu în etapa a 8-a din Liga a 2-a la handbal feminin și promovarea pare deja aproape imposibilă.

Universitatea Cluj este în Seria B în Liga a 2-a și locul trei în clasament, fiind la șase puncte de Gloria Bistrița 2 și la trei puncte de CSM Târgu Jiu, dar formația gorjeană are un meci mai puțin jucat.

Înfrângerea cu Târgu Jiu a venit la doar câteva etape de la meciul în care Gloria Bistrița 2, o echipă formată doar din junioare a reușit să o învingă pe Universitatea Cluj.  Din Liga 2 promovează doar câștigătoarea seriei, în timp ce a doua clasată joacă meci de baraj cu o formație din prima ligă.


Conform tradiției, echipa care merge la baraj are șanse minime să promoveze în condițiile în care formațiile din Liga Florilor au un buget net superior și jucătoare mult mai bine cotate.

Furtună pe social media după înfrângerea lui „U”

Sergiu Cacoveanu, fostul director sportiv al lui „U” Cluj, a aruncat săgeți către noua conducere.


Fostul oficial el echipei clujene a fost îndepărtat după ce „U” a retrogradat anul trecut la finalul unui sezon în care clujencele au bătut Gloria Bistrița, Dunărea Brăila sau a remizat cu CSM București.

Cacoveanu nu a rămas dator după plecarea de la echipa de handbal feminin și a transmis un mesaj dur pentru cei care l-au contestat și îndepărtat.


„Cu cel mai mic buget din Liga Floriilor anul trecut Universitatea Cluj a obținut victorii cu :
Dunărea Braila - echipa cu pretentii europene și cu un buget de 6-7 ori mai mare
Gloria Bistrita- echipa cu un buget de 8 ori mai mare 
SCM Craiova - echipa care nu demult ridica un trofeu important.
Egal cu CSM Bucuresti echipa cu un buget de minim 10 ori mai mare
Și o victorie cu Activ Ploiești.

Rezultate ce nu s-au mai obținut ân ultimii 5-6 ani de zile împotriva echipelor menționate sigur echipa a retrogadat dar în ce condiții:


-Nu am putut intra într-o sală de sport o lună și jumatate înaintea campionatului din cauza restricțiilor !!!
-Tot turul am avut lotul decimat de Covid
-S-a jucat doar în sistem turneu unde echipa  cu o bancă scurtă este clar dezavantajată
-Am beneficiat de multe arbitraje ostile și multe alte detalii….
-Nu am putut juca nicio partidă amicală înainte începerii campionatului…

Sigur eu eram prea tanar , nepriceput și multe alte minciuni care s-au spus despre mine, din partea „experților,făloșilor” și a celor care nu ar scoate 5 lei din buzunar pentru această echipă!


Au plecat toate jucatoarele cu evoluții bune și decente raportat la ce am putut să le oferim, deși multe dintre ele au prins drag de aceasta echipă și acest club și cel mai important a plecat SIMBOLUL (n.r. Florina Chintoan)!

Cu acele jucatoare echipa ar fi promovat la pas și multe dintre ele ar fi rămas și la greu pentru că erau jucătoare de caracter! Au venit specialiștii, experții, sponsorii, aceia care au stat 4 ani pe lângă echipă fără să scoată un leu din buzunarul propriu pentru a ajuta cu ceva și acum sunt prezenti la „4 ace” .

A venit înfrângerea cu Gloria Bistrița 2, o echipă de junioare, făra drept de promovare, iar acum înfrângere cu Tg Jiu!! Pentru că intotdeauna e un Dumnezeu acolo care nu doarme!!”, a scris fostul oficial pe Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter