Sport

Problemele financiare continuă la CFR Cluj! Jucătorii ar fi neplătiți în ultimele luni

CFR Cluj se confruntă cu probleme financiare și încearcă să amâne plata salariilor pentru ultimele două luni.

Jurnaliștii de la GSP au anunțat că oficialii de la CFR Cluj încearcă să ajungă la o înțelegere cu fotbaliștii importanți pentru a amâna plata ultimelor două salarii. Campionii României ar ajunge pe 25 octombrie la două luni de restanțe financiare.

Conform sursei menționate, CFR Cluj a obținut un credit de 800.000 de euro de curând, însă suma nu a acoperit toate datoriile. Clubul din Gruia este atent monitorizat de UEFA și FRF din cauza datoriilor acumulate. CFR Cluj va fi evaluată în luna noiembrie, atunci când trebuie să fie pe zero cu toate datoriile, deoarece în caz contrar riscă să fie sancționată.


CFR Cluj, la un pas de depunctare

Campioana României a fost nevoită să achite 250.000 de euro în această săptămână pentru transferul lui Ulrich Meleke. CFR  a ajuns însă la o înțelegere cu FC Botoșani și a plătit doar 100.000 de euro, iar restul sumei va fi achitată în următoarea perioadă.

Situația lui Meleke putea aduce probleme mari pentru campioana României. CFR Cluj a fost amendată cu 3.000 de lei și risca să fie depuncatată.


Șumudică a produs o gaură de 300.000 de euro

CFR Cluj a fost nevoită să-i plătească 300.000 de euro lui Marius Șumudică după plecarea cu scandal. Neluțu Varga a mai plătit încă 70.000 de euro pentru oamenii din staff.

Ultimele Stiri
abonare newsletter