Sport

Dan Petrescu, dezamăgit după CFR Cluj - Gaz Metan 2-1: „În prima repriză, eu și echipa am arătat foarte rău”

CFR Cluj a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 (0-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

 

 


Gaz Metan a marcat prima, prin fundaşul brazilian Yuri Matias (13), dar campioana a reuşit să întoarcă scorul în repriza secund, prin golurile înscrise de Claudiu Petrila (46), din centrarea lui Cristian Manea, şi Ciprian Deac (59), din pasa lui Petrila.

 


Petrescu, nemulțumit de prestația din prima repriză

Dan Petrescu a mărturisit la finalul partidei că nu este mulțumit de prestația jucătorilor, mai ales de cea din prima repriză.

„Suntem obosiți și ne revenim în repriza a doua. Asta mă pune pe gânduri. În pauza competițională e neapărat să ne antrenăm, să punem la punct anumite lucruri. Sunt jucători accidentați care vin după accidentare. Atacanții nu au făcut un meci excelent. Mi-a plăcut cum a intrat Păun. Ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era el, nu reușeam să câștigăm. În prima repriză, eu și echipa am arătat foarte rau.


Vor veni și mai multe meciuri. Sper să facem față. Momentul ăsta e un moment bun în campionat. Sper să reușim și în Europa și sperăm să vedem și fețe noi pe teren. Poți pierde două meciuri la rând. Se și înjumătățesc punctele, iar noi vom avea un program infernal. Toate celelalte echipe se odihnesc, noi jucăm. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, să arătăm mai bine. Sper că ne va fi ușor să ne revenim cu cât revin jucătorii importanți pentru că nu joacă Dan Petrescu, jucătorii o fac”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului de duminică seara, conform Digi Sport.

Gaz Metan venea după două meciuri fără înfrângere cu antrenorul Ilie Poenaru, o victorie şi un egal.


CFR Cluj are trei victorii la rând, toate la diferenţă minimă.

FC CFR 1907 Cluj - CS Gaz Metan Mediaş 2-1 (0-1), Stadion „Dr. Constantin Rădulescu'” - Cluj-Napoca
Au marcat: Claudiu Petrila (46), Ciprian Deac (59), respectiv Yuri Matias (13).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Bogdan Buhuş (Vaslui) - LPF


CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Randers! Campionii rămân pe ultimul loc în Conference League

abonare newsletter