Sport

Șumudică l-a dat afară pe Chipciu înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în turul 3 din Liga Campionilor

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.

 

Marius Șumudică l-a exclus din lotul lui CFR Cluj pe Alexandru Chipciu după ce fotbalistul a reacționat violent în urma unei mingi primite în față de la tânărul Hindrich înaintea meciului CFR Cluj - Young Boys Berna din manșa tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.


„A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Chipciu, dat afară de la CFR Cluj

Mijlocașul venit de la FCSB se pare că nu mai are nicio șansă la CFR Cluj, fiind dat afară de Șumudică după acest incident.


„Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Chipciu s-a bătut cu un fan anul trecut


Jucătorul de la CFR Cluj nu este la prima ieșire necontrolată de la venirea în Gruia. Chipciu a sărit să îl bată pe un fan al „feroviarilor” și a fost amendat de Jandarmerie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter