Sport

Șumudică, impresionat de Tahiri! Mijlocașul, prezentat oficial

CFR Cluj l-a prezentat pe mijlocașul Anas Tahiri, un mijlocaș cu un CV important, care l-a impresionat pe Marius Șumudică

 

 


Tahiri este al treilea jucător prezentat oficial de CFR Cluj după Jonathan Rodriguez și Rachid Bouhenna, dar sunt așteptați și alți jucători la echipa pregătită de Șumudică.
 

„Bine ai venit, Anas Tahiri! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Anas Tahiri. Ultima oară la RKC Waalwijk, formație din prima ligă olandeză, unde a purtat și banderola de căpitan, fotbalistul de origine marocană (26 de ani) are în palmares și o experiență în Belgia, la Lierse SK”, a transmis CFR Cluj la prezentarea oficială.


Șumudică, încântat de noul jucător

Marius Șumudică a declarat într-o intervenție la Digi Sport că este încântat de transferul lui Tahiri și se așteaptă ca noul jucător să impresioneze în Gruia.

„Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut! Știam că Beșiktaș a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. – președintele lui CFR Cluj) a reușit să îl aducă! Veți vedea la momentul în care vom începe, cred că voi găsi soluțiile necesare și le voi da încrederea necesară lui Deac, Costache, Păun. Au demonstrat că pot rezolva situații de 1 la 1”, a declarat Șumudică la Digi Sport.


Cine este Anas Tahiri ?

Noua perlă  din Gruia a ajuns în această vară la CFR Cluj după ce în ultimii trei ani a jucat în Olanda la RKC Waalwijk. Tahiri a venit din postura de jucător liber de contract la CFR Cluj și este așteptat să facă spectacol.

Mijlocașul a mai evoluat la JMG Lier, apoi a trecut la Lierse SK, iar în 2018 a făcut pasul în Olanda. La Waalwijk, locul 15 în Eredivisie în sezonul 2020/2021, cota lui Tahiri a crescut de la 150.000 euro la 550.000, conform evaluării Transfermarkt.com.


Noul jucător al echipei nu a fost prezent la reunirea lotului, însă se va alătura echipei în cantonamentul din Austria.

Ultimele Stiri
abonare newsletter