Sport

Edi Iordănescu certat de „Tata Puiu”: „Are 10 cartonașe roșii, m-a surclasat”

Anghel Iordănescu și-a certat fiul pentru numărul mare de eliminări încasate în carieră și a recunoscut că juniorul l-a depășit clar la numărul de cartonașe roșii încasate.

 

Edi Iordănescu a fost eliminat în meciul cu UTA Arad și va absenta cel puțin un meci de pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. „Tata Puiu” a recunoscut că în ultima perioadă a discutat cu Iordănescu Jr. pe tema ieșirilor pe care le are antrenorul lui CFR Cluj.


 

„Nu știu dacă a fost un exces de zel. Cert e că văzusem o schimbare la el și am avut foarte multe discuții cu el pe această temă. Din punctul meu de vedere, m-a depășit total, m-a surclasat. În toată cariera mea cred că eu am avut o singură eliminare. El are vreo 10 în momentul de față. El e în top. Dar nu e vorba numai de el, ci și la ceilalți antrenori. Că nu de pomană se plângea și Dan Petrescu”, a spus Anghel Iordănescu la  Digi Sport.


„Tata Puiu” dă vina și pe arbitri

Fostul mare selecționer al României condamnă atitudinea arbitrilor din Liga 1 și ar vrea mai multă îngăduință din partea „centralilor” față de antrenorii care protestează la anumite faze controversate.

„Am văzut și la Hagi, am văzut și la Marius Croitoru. Pe toți i-am văzut că au reclamat această atitudine a arbitrilor. Este clar că și arbitrii, din punctul meu de vedere, exagerează cu această manieră de arbitraj. Nu e normal ca arbitrii noștri de top să se adreseze cu 'marș de aici!', 'dispari!', etc. Dar sunt greșeli și depinzi de o fază, de o decizie, de un moment. Acceptăm și că arbitrii greșesc, dar atunci poți fi și tu mai îngăduitor”, a precizat Anghel Iordănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter