Sport

Gigi Becali nu se lasă impresionat de revenirea lui Arlauskis la CFR Cluj: „E vreun Superman și nu știu eu? Vlad e mai bun”

Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai buni portari din istoria Ligii 1, a revenit la CFR Cluj. Transferul portarului lituanian nu l-a impresionat deloc pe Gigi Becali.

 

 


CFR Cluj și FCSB se pregătesc să ducă o nouă luptă pentru titlul de campioană în Liga 1 și au început deja războiul declarațiilor. Gigi Becali a devenit din nou vocal, așa cum se întâmplă de fiecare dată pe finalul unui sezon.

Finanțatorul celor de la FCSB a făcut o serie de declarații răutăcioase în direcția lui Arlauskis și este de părere că Andrei Vlad, portarul „roș-albaștrilor” este mult mai valoros.


Gigi Becali, neimpresionat de revenirea lui Arlauskis la CFR Cluj

„Eu abia aștept meciul cu CFR Cluj. Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu și nici nu mă interesează că o să fie suspendat, cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR. E cumva Arlauskis vreun Superman, tată, și nu știu eu? Vlad e cel mai bun portar din Liga 1 și am mare bază în el”, a spus Gigi Becali într-un interviu petnru ProSport.

CFR Cluj și FCSB se află la egalitate de puncte în Liga 1 fiind clasate pe locurile 1 și 2. Cele două  rivale urmează să se dueleze pe 19 martie, atunci când este programat meciul direct la București.

abonare newsletter