Sport

Revine la CFR Cluj? Giedrius Arlauskis s-a despărțit de saudiți după doar șase luni

Giedrius Arlauskis (33 de ani) s-a despărțit de saudiții de la Al Shabab după doar șase luni! Goalkeeper-ul lituanian e forțat să plece din cauza unei reguli din campionatul Arabiei Saudite.

 

 


 

Oficialii liderului din Arabia Saudită au luat o decizie importantă. L-au transferat pe nigerianul Odion Ighalo, ex-Manchester United, astfel că numărul străinilor din echipă a ajuns la opt.


Cum regula internă permite doar șapte jucători străini, Al Shabab l-a „sacrificat” tocmai pe Giedrius Arlauskis.

Revine Arlauskis la CFR Cluj?


Plecarea lui Arlauskis la Al Shabab deschide dezbaterea unui posibil come-back al acestuia în „Gruia”. Arlauskis e liber de contract și ar putea fi achizionat cu ușurință de cei din „Gruia”.

Lituanianul a fost o piesă de bază la succesul CFR-ului din ultimele trei sezoane, intervențiile sale decisive securizând multe victorii ale clujenilor. În prezent, Edi Iordănescu se bazează pe Cristian Bălgrădean și Grzegorz Sandomierski, însă ambii au avut erori pe durata acestui sezon. „Pufi” a gafat chiar la ultimul meci, cu Viitorul, pe care „feroviarii” l-au câștigat in-extremis 2-1.


Arlauskis este unul dintre cei mai titrați jucători străini din istoria Ligii 1. A câștigat nu mai puțin de cinci titluri în România. 3 cu CFR Cluj, unul cu Unirea Urziceni și unul cu FCSB.

CITEȘTE ȘI


Final de drum pentru Arlauskis la CFR Cluj. Lituanianul a semnat cu o nouă echipă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter