Sport

Alexandru Crețu a refuzat oferta lui CFR Cluj! Iordănescu vrea un fotbalist de echipa națională de Tineret

Alexandru Crețu, fotbalistul celor de la Maribor, nu își dorește să joace pentru CFR Cluj, iar Edi Iordănescu este obligat să caute alte variante.

 

 


Prosport a anunțat că Alexandru Crețu, jucătorul celor de la Maribor, nu își dorește să se întoarcă în Liga 1 și va continua în străinătate. Edi Iordănescu caută cu disperare un mijlocaș central pentru a-l înlocui pe Damjan Djokovici și noua variantă este Marius Marin, jucătorul care evoluează la Pisa în Italia și a fost convocat regulat la echipa națională de tineret.

 


Marin a devenit un fotbalist de bază la naționala de tineret, fiind integralist în ultimele 5 partide la România under 21. Mijlocașul central este și un jucător important pentru Pisa, evoluând în 16 partide din acest sezon pentru echipa aflată pe locul 11 în Serie B.

Marius Marin a jucat foarte puțin în România, fiind transferat de Sassuolo la doar 17 ani, după debutul în Liga 2 pentru ACS Poli Timișoara. A jucat acolo doar la echipa Primavera, fiind împrumutat apoi și cumpărat de Pisa în 2019. Mijlocașul de 22 de ani a strâns 45 de partide în Serie B.

Ultimele Stiri
abonare newsletter