Sport

Ioan Andone despre Dan Petrescu: „Este un antrenor greu de suportat”

Ioan Andone a vorbit despre presiunea pe care o crează Dan Petrescu asupra echipei și a conducerii.

 

 


Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari și fostul antrenor al CFR-ului, a vorbit despre Dan Petrescu și starea de spirit pe care o crează în jurul unei echipe. „Ando” este de părere că Petrescu este „un antrenor greu de suportat”, dar cu performanțe excelente la formațiile unde antrenează.

„Dan Petrescu e greu de suportat, în opinia mea. E greu de suportat, ascultă-mă pe mine, dar ce-ţi face el cine a mai făcut?Pune, la un moment dat, presiune nu numai asupra echipei, ci şi asupra conducerii, şi asupra arbitrilor, el se împarte să pună presiune. Se montează el şi tot el montează echipa”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  


Andone este sceptic în ceea ce privește revenirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj după ce antrenorul a fost dat afară în mandatul precedent foarte repede.

„Pe mine m-a mirat punerea lui Edi Iordănescu, iar. Pentru că dacă tu îl dai afară după trei etape, crezi că acum e mai bun? Înseamnă că e campionatul mai slab şi au încredere că îl ia. A luat un trofeu şi tu îl dai… Înseamnă că tu nu ai avut încredere deloc în el. Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?”, a mai spus Ioan Andone.

Ultimele Stiri
abonare newsletter