Sport

Felice Piccolo, fostul fundaș de la CFR Cluj, ofertat de FCSB: „Am vorbit direct cu patronul Gigi Becali”

Felice Piccolo, unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria lui CFR Cluj, a vorbit într-un interviu acordat pentru Digisport despre perioada petrecută în România.

 

 


Felice Piccolo este unul dintre cei mai buni fundași centrali care a evoluat vreodată în România. Fotbalistul care a ajuns între timp la 37 de ani a vorbit într-un interviu acordat siteului Digisport.ro despre perioada petrecută la CFR Cluj.

Fundașul central care a fost crescut la Napoli și care a evoluat inclusiv la Juventus Torino a rememorat un moment din carieră în care a fost ofertat de Gigi Becali.


„FCSB mi-a făcut ofertă după perioada petrecută la CFR Cluj. Am vorbit direct cu Gigi Becali, dar i-am spus că în primul rând nu era corect să schimb formația pentru că aș fi semnat cu o rivală a CFR-ului, iar inima mea rămăsese la Cluj. În al doilea rând, dorința mea era să joc în Italia în pofida faptului că FCSB era un club mare. Timpul a dovedit că am ales corect și am luat decizia bună să mă întorc în Italia.”

Piccolo, patru ani magnifici în Gruia

Fundașul italian a evoluat pentru CFR Cluj în perioada 2010-2014, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din echipa care a acumulat 10 puncte în grupele Champions League. De altfel,  Piccolo a fost titular și în meciul câștigat de CFR Cluj în fața celor de la Manchester United, pe Old Trafford.


Fundașul central a fost de curând în vizită la Cluj-Napoca și a avut posibilitatea să îl cunoască pe Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

„Cu toții am făcut istorie la CFR Cluj, vorbesc prin mesaje cu multe, cu alți băieți, încerc să văd toate meciurile lor când timpul îmi permite. Sunt de părere că CFR are și acum o echipă bună și poate face performanță din nou. Luna trecută când am fost în Cluj, l-am cunoscut și pe patronul echipei, pe Neluțu Varga. Eu rămân îndrăgostit de Cluj și voi reveni mereu”, a spus Piccolo.


Fundașul italian a intuit ascensiunea lui De Zerbi

Roberto De Zerbi, mijlocaș trecut pe la CFR Cluj, este unul dintre cei mai buni antrenori din Serie A la ora actuală. De Zerbi o pregătește pe Sassuolo și se luptă în acest debut de sezon cu granzii Italiei pentru un loc pe podium. Felice Piccolo a declarat că nu este surprins de ascensiunea lui De Zerbi, cel care era preocupat de tactică încă din perioada în care juca la CFR Cluj.

„Când stăteam la masă împreună la Cluj, el lua un șervețel de pe masă și începea să deseneze și să vorbrească despre tactică, el avea tactica în sânge din acea perioadă. De Zerbi e un tactician desăvârșit și sper să ajungă din ce în ce mai bun”, a declarat Piccolo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter