Sport

Mesaj DUR de la Cluj pentru conducerea UEFA. „FĂRĂ RESPECT!”, acuză fanii CFR. FOTO

Fanii campioanei României au afișat un mesaj dur adresat conducerii UEFA.

 

 


Întâmplările mai mult decât controversate în timpul meciului de la Berna, în urma căruia CFR Cluj a ratat în mod dramatic calificarea în primăvara europeană, nu au rămas fără urmări.

 


Fanii echipei locale CFR Cluj au afișat un banner de protest după prestația execrabilă a arbitrilor din finalul meciului de infarct pierdut în prelungiri de formația favorită în fața campioanei Elveției, Young Boys, scor 1-2.

Fanii campioanei CFR Cluj, mesaj dur pentru UEFA: „NO RESPECT!”

Înaintea confruntării din campionat cu FC FCSB, suporterii formației CFR Cluj din brigada Peluza Vișinie au pregătit un mesaj de protest după prestația extrem de slabă a brigăzii conduse de francezul Benoit Bastien în meciul de joi seară. Reamintim că soarta partidei a fost decisă de un penalty inexistent dictat împotriva clujenilor.


Fanii CFR-ului au aprins torțe și au afișat un banner ironic cu mesajul „NO RESPECT” (fără respect – n.r.), aluzie la campania „RESPECT” lansată de UEFA, în 2008, pentru a combate discriminarea. De asemenea, pe banner apare și sigla modificată a forului continental: „UEFA MAFIA”.

CITEȘTE ȘI:


Debeljuh și Florin Tănăse, incerți înaintea partidei CFR Cluj - FCSB din Liga 1


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter