Sport

Universitatea Cluj a legat două victorii la rând cu Enache pe bancă

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Pandurii reușind astfel a doua victorie consecutivă de la venirea lui Costel Enache.

Universitatea Cluj a legat două victorii la rând cu Enache pe bancă Universitatea Cluj a legat două victorii la rând cu Enache pe bancă

 

 


Partida de pe Cluj Arena a fost dominată clar de Universitatea Cluj, iar Idan Golan avea să marcheze în minutul 23 al partidei. Israelianul a profitat de o gafă a portarului Cătălin Iovicin, care a respins greșit un șut pe jos, mijocașul de la „U” fiind la locul potrivit.

Goga a marcat ultimul gol al partidei chiar înainte de pauză . Portarul gazdelor s-a remarcat din nou în mod negativ după ce l-a faultat pe Luchin în interiorul careului, iar centralul partidei nu a stat pe gânduri. Căpitanul Universității l-a executat pe portarul oaspeților cu un șut pe jos.


Repriza secundă a adus câteva ocazii de ambele părți, dar fără ca tabela de marcaj să mai fie modificată.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 6 după victoria cu Pandurii și este în aest moment pe locurile care duc în play-off. Totuși, clujenii au un meci în plus față de Turris sau Metaloglobus.


În următoarea etapă, ardelenii se vor deplasa pe terenul lui Turris Turnu Măgurele, iar Pandurii, ultima clasată, va primi vizita Farului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter