Sport

Dan Petrescu se plânge că nu are jucători suficienți, dar clubul renunță săptămânal la câte un fotbalist

Dan Petrescu se plânge la fiecare conferință de lotul „subțire” pe care îl are CFR Cluj, însă clubul împrumută fotbaliști săptămânal.

Dan Petrescu se plânge că nu are jucători suficienți, dar clubul renunță săptămânal la câte un fotbalist Dan Petrescu se plânge că nu are jucători suficienți, dar clubul renunță săptămânal la câte un fotbalist

 

 


CFR Cluj a reușit un parcurs excepțional în Europa League și Liga 1 în sezonul precedent, dar succesul fornației din Gruia s-a datorat în mare parte lotului bine pus la punct de Dan Petrescu. „Bursucul” a pierdut în această vară jucători cheie precum Giedrius Arlauskis, Lacina Traore, George Țucudean sau Kevin Boli, dar conducerea nu s-a agitat prea mult pentru a căuta înlocuitori, ba mai mult a decis să trimită împrumut mai mulți fotbaliști.

CFR Cluj i-a adus în această vară pe Gabriel Debelujh, Jakub Vojtus, Cristi Bălgrădean, în timp ce Manea a fost achiziționat abia săptămâna trecută de la Apollon Limassol.


Petrescu se plânge, conducerea împrumută

Antrenorul campioanei și-a făcut un obicei din a se plânge la conferințele de presă de lotul modest pe care îl are la dispoziție, însă cu toate astea CFR Cluj renunță pe bandă rulantă la fotbaliști.

CFR Cluj i-a trimis să joace împrumut în această vară pe Mihai Butean, Cătălin Golofca, Sebastian Mailat, Alin Fica, în timp ce Jesus Fernandez, Yacouba Sylla sau Lacina Traore au plecat gratis din Gruia.


CITEȘTE ȘI:

George Țucudean se retrage din fotbal. Atacantul a refuzat Dinamo și e gata să renunțe la cariera de profesionist

 


 

 


CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli! Francezul a renunţat la trei salarii pentru a putea pleca din Gruia

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter