Sport

CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli! Francezul a renunţat la trei salarii pentru a putea pleca din Gruia

CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli la Samsunspor în Turcia după mai multe negocieri.

CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli pentru o sumă infimă! Francezul va avea un salariu impresionant în Turcia CFR Cluj l-a vândut pe Kevin Boli pentru o sumă infimă! Francezul va avea un salariu impresionant în Turcia

 

 


CFR Cluj l-a reachiziţionat pe Kevin Boli de la Guizhou Hengfeng în schimbul sumei de 300.000 de euro, iar acum francezul va părăsi trupa din Gruia în schimbul sumei de 250.000 de euro. Conform Fanatik.ro, Boli a renunţat la trei salarii pentru a putea pleca de la CFR Cluj, ceea ce înseamnă că echipa din Gruia a economisit undeva la 54.000 de euro.

 


Boli, salariu uriaş în Turcia

Kevin Boli a semnat un contract pe trei ani cu Samsunspor şi va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună. Francezul a fost înger şi demon pentru CFR Cluj în ultima perioadă. Boli a marcat un gol decisiv în finala campionatului precedent cu Universitatea Craiova şi a ratat penalty-ulul care a eliminat CFR Cluj din Liga Campionilor.

Jucătorul din Hexagon câştiga 18.000 de euro pe lună la CFR Cluj, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti de la campioana României. Plecarea lui Boli îl nemulţumeşte teribil pe Dan Petrescu, cel care a anunţat în repetate rânduri că echipa are nevoie de întăriri pentru a ajunge în grupele Champions League sau Europa League.


Transferul lui Boli, anunţat de Petrescu

CFR Cluj s-a specializat în a păstra suspansul unor transferuri, dar de această dată plecarea lui Boli a fost confirmată de Dan Petrescu.

“Boli s-a înțeles cu Samsunspor, e o pierdere mare. La fel ca Arlauskis, ca Țucudean, ca Cristi Manea. Cu el și cu Vinicius, dacă vedeți statisticile, nu am luat gol niciodată acasă. Formează cuplul cel mai sudat, de aia am și mizat pe el cu Dinamo Zagreb”, spunea Dan Petrescu la emisiunea DigiSport Special.


Mike Cestor, Paulo Vinicius şi Andrei Burcă sunt singurii fundaşi centrali care au rămas în lotul lui CFR Cluj.

CITEŞTE ŞI:


 

 

Mario Camora, român cu acte în regulă. Căpitanul lui CFR Cluj a depus jurământul și a devenit cetățean român. VIDEO

 

 

CFR Cluj, ghinion la tragerea la sorți! Campioana va juca în deplasare cu cel mai greu adversar posibil

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter