Sport

A părăsit-o norocul pe CFR? Dan Petrescu, savuros: „Urmează o deplasare de 200 de ore!”

CFR Cluj a izbutit doar o remiză, scor 0-0, sâmbătă seară, împotriva formației Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a 2-a a primei ligi, jucat pe teren propriu.

A părăsit-o norocul pe CFR? Dan Petrescu, savuros: „Urmează o deplasare de 200 de ore!” A părăsit-o norocul pe CFR? Dan Petrescu, savuros: „Urmează o deplasare de 200 de ore!”

 

 


Deși a fost echipa mai periculoasă, CFR Cluj a ratat mai multe ocazii clare de gol, inclusiv o lovitură de la 11 metri irosită de Ciprian Deac, ajuns la al doilea penalty ratat în doar trei zile. Deznădăjduit la finalul partidei, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a lăudat totuși prestația elevilor săi, nemulțumindu-l doar scorul final înregistrat pe tabelă.

 


„Echipa s-a descurcat destul de bine, singurul lucru care nu îmi place este rezultatul. Meritam victoria, am avut vreo cinci ocazii, am ratat din nou penalty. Este o perioadă pe care am mai avut-o la CFR, când mingea nu vrea să intre... (...) Per total, în aceste patru meciuri nu am pierdut, meritam să câștigăm trei, cu Zagreb și cu Sepsi și să nu batem la Clinceni”, a declarat „Bursucul”.

După o perioadă „de foc” pentru gruparea din Gruia, urmează două săptămâni de pauză în competiția internă, prilejuită de acțiunea echipei naționale a României. Petrescu spune că pauza este binevenită pentru echipă, având în sfârșit ocazia să se concentreze pe noii jucători ai echipei – Gabriel Debeljuh și Jakub Vojtus. Cei doi sunt în urmă cu pregătirea, SuperDan dorind să profite de zilele cu două antrenamente pentru a-i integra mai rapid în echipă.


Dan Petrescu, despre tragerea la sorți: „Nu avem norocul ăsta!”

Deși părea cumpătat la flash-interviul de după fluierul final al partidei cu covăsnenii, Dan Petrescu și-a pierdut răbdarea la finalul conferinței de presă, atunci când a fost adusă în discuție tragerea la sorți pentru turul trei preliminar al UEFA Europa League. Tragerea la sorți este programată marți, 1 septembrie și, cu toate că CFR este în urna capilor de serie și poate ajunge chiar direct în play-off, Dan Petrescu este ferm convins că va urma un nou duel dificil pentru „feroviari”.

„Dacă era mâine tragerea, la ce ghinioane avem... Dar și așa nu am încredere deloc, nu știu de ce, nu știu, clubul ăsta, sincer, e incredibil ce trageri la sorți poate să aibă. Este inuman! Sunt convins că va fi o deplasare de 200 de ore și vom juca în deplasare. O să vedeți, nu avem norocul ăsta. Ce putem face?”, a declarat Petrescu, bulversat, înainte să se ridice de la masă.


Astana (Kazahstan), Dundalk (Irlanda), Slovan Bratislava (Slovacia), Dinamo Tbilisi (Georgia), CS Fola Esch (Luxemburg), Djurgardens IF (Suedia), Linfield (Irlanda de Nord), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Flora Tallinn (Estonia), Riga FC (Letonia), Connah (Țara Galilor), Europa FC (Gibraltar), Ararat Armenia (Armenia), KuPS Kuopio (Finlanda), KR Reykjavik (Islanda), Sileks (Macedonia), Floriana (Malta), Tre Fiori (San Marino), FC Drita (Kosovo) și Inter Club d'Escaldes (Andorra) se numără printre posibilele adversare pentru CFR.

CITEȘTE ȘI:


Fanii s-au săturat de restricţii şi vor pe stadion. Galeria CFR se adresează Guvernului Orban

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter