Sport

Primarul Emil Boc JUBILEAZĂ după ce CFR Cluj a câștigat campionatul: „RESPECT campionilor”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a felicitat CFR Cluj pentru obținerea celui de-al 6-lea titlu de campioană a României.

Primarul Emil Boc JUBILEAZĂ după ce CFR Cluj a câștigat campionatul: „RESPECT, campionilor!” Primarul Emil Boc JUBILEAZĂ după ce CFR Cluj a câștigat campionatul: „RESPECT, campionilor!”

 

 


Într-o scrisoare de felicitare destinată vechilor și noilor campioni ai României, Emil Boc a ținut să elogieze performanța bifată de „feroviarii” lui Dan Petrescu în acest sezon competițional. CFR Cluj a câștigat al treilea trofeu consecutiv, după victoria spectaculoasă de luni seară, obținută la Craiova, chiar pe terenul contracandidatei la titlu, CSU Craiova, scor 3-1.

 


„Felicitări, CFR 1907 Cluj! Respect campionilor și întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil! Ne-ați dat ocazia – din nou – să trăim o seară plină de emoție aici, acasă, la Cluj. Vă felicit pentru noile performanțe excepționale, obținute în acest sezon al Ligii 1 și pentru adjudecarea celui de-al 6-lea titlu de campioană din istoria clubului!”, se arată în scrisoarea edilului.

Putem să sperăm cu toții la un parcurs european istoric, alături de suporterii care să vă susțină din nou cu energia lor din tribune. Să sperăm că, respectând regulile, vom putea să ne întoarcem în scurt timp în tribunele stadioanelor, pentru a fi aproape de echipele favorite. Ați reușit, fără doar și poate, să puneți iarăși Clujul pe harta sportivă a Europei! Felicitări și mult succes în continuare!”, a mai transmis primarul Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Emil BOC sare în APĂRAREA lui Dan PETRESCU: „Am vorbit cu el personal, M-A DURUT!”

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter