Sport

Universitatea Craiova - CFR Cluj se va juca precum o finală! FRF a decis:„Prelungiri și lovituri de la 11 metri dacă se termină egal”

Universitatea Craiova - CFR Cluj se va juca precum o finală! Meciul va avea prelungiri și lovituri de la 11 metri dacă se termină egal.

Universitatea Craiova - CFR Cluj se va juca precum o finală! FRF a decis

Comitetul Executiv al Federaţia Română de Fotbal a a decis, luni, ca partida U Craiova - CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, să fie decisă prin prelungiri şi penalty-uri în caz de egalitate şi astfel să desemneze campioana ediţiei 2019-2020 a Ligii I

„Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj va desemna reprezentanta României în Liga Campionilor. Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv. Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova - CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare", se arată pe site-ul citat.

Învingătoarea acestei partide va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor.

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte în această seară, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a, ultima a Ligii I.

În momentul de faţă, CFR Cluj ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 46 de puncte, iar Universitatea Craiova locul al doilea, cu 44 de puncte, însă un meci mai puţin disputat. Este vorba despre partida Astra - U Craiova din etapa a 9-a, meci amânat din cauza a cinci cazuri de COVID-19 la formaţia giurgiuveană. Din cauza faptului că UEFA solicită FRF desemnarea campioanei ediţiei 2019-2020 la finalul zilei de 3 august , LPF nu mai are date disponibile pentru a programa partida de la Giurgiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter