Sport

Moda schimbărilor dictate din lojă se practică și la CFR Cluj:„Mi-a cerut să îl scot la pauză”

Edi Iordănescu a povestit un episod mai puțin plăcut din scurta aventură la CFR Cluj.

Neluțu Varga i-a cerut lui Edi Iordănescu să îl schimbe pe Arlauskis în meciul cu Malmo Neluțu Varga i-a cerut lui Edi Iordănescu să îl schimbe pe Arlauskis în meciul cu Malmo

Edi Iordănescu a rezistat doar trei meciuri la CFR Cluj timp în care a fost în prim planul mai multor discuții contradictorii cu oamenii din conducerea clubului.

Fostul antrenor din Gruia a povestit un episod demn de FCSB petrecut la echipa clujeană. Iordănescu a dezvăluit că Neluțu Varga i-ar fi cerut să îl schimbe pe Giedrius Arlauskis la pauza meciului tur cu Malmo din preliminariile Champions League.


„Era vorba despre Arlauskis. Eu am aflat mai târziu informația. Oricum, nu o luam în calcul. Nu poți să vorbești de schimbarea unui portar care a contribuit la performanțele obținute de echipă până în acel moment”, a spus Iordănescu la GSP.

Indicațiile din lojă, confirmate prima dată de Djokovici

Mijlocașul lui CFR Cluj a fost primul care a vorbit despre întâmplarea petrecută la meciul cu trupa suedeză.


„În prima repriză din meciul cu Malmo am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager și i-a spus că portarul trebuie schimbat. Iordănescu a refuzat. Atunci patronul s-a înfuriat și a spus că va fi dat afară după a doua repriză. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”, a spus Djokovici în presa croată.

Citește și:


Sevilla cumpără de la CFR Cluj după duelul din Europa League! Andaluzii au remarcat un fotbalist al campioanei

 

 


O nouă lovitură pentru CFR Cluj! Dan Petrescu, depistat și el pozitiv la COVID-19

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter